söndag 25 mars 2018

PÅSKLOV

Imorse fick jag sova så länge oliver sov och efter 11 timmar vaknade vi. Han åt ju x antal gånger inatt såklart men sååå skönt att kunna ligga kvar! Vi åkte ut i skogen och plockade ris medans mannen fixade åteln. Det har varit en lugn dag, Max va inne och tränade och jag handlade lite. Jag har ju bytt storhandlingsdagen till måndagar så jag köpte bara det nödvändigaste idag. Nu är det ju påsklov för barnen så jag hoppas vi får sova till 7 imorn iaf😉 Jag det mest fram emot att bara få ta det lugnt och inte behöva skicka iväg några barn till skolan, sitta kvar i soffan och dricka kaffe så länge jag vill. Sen har vi 2 dagar denna veckan vi måste iväg tidigt ändå för vi har en tid att passa i Växjö och en i Ljungby. Men vi inleder veckan lugnt❤
En bukett blommor som kom på Messenger.

2 kommentarer:

  1. Härligt med påsken och få njuta och inte jäkta. Ser att vi ska få en omgång till med snö och vind, alltså jag som trodde våren var här. Ja det är den säkert också men ligger lite bakom ovädret.
    Påsken gillar jag med alla fina färger och tuppar och höns och ägg.
    Ha en fin vecka/MH Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag såg något om snö med men hoppas på regn istället så den lilla snön som ligger försvinner för gott! Nu tycker jag det räcker!!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥