torsdag 15 november 2018

BESÖK OCH FÄRDIGMÅLAT

Idag känns det lite siter på jobbet, jag sov mellan 4.15 och 6 annars var det inte en hel timme i sträck inatt. Lillkillen blev dunderförkyld igår och har 6 tänder påväg så han gnydde konstant inatt. Hoppas på mer sömn inatt🙂  Klockan ringde 6 för jag skulle upp och träna innan jobbet. Idag började jag lite senare så jag flyttade morgondagens pass tills idag.
Igår var Tuva en liten stund på förskolan för sen skulle svägerskan och kusinen komma. Så jag hann träna och jag och Oliver badade innan vi hämtade Tuva igen. Vi åt lunch och sen var kusinen kvar hos oss medans hans mamma jobbade en snabbis och så blev det nybakta kladdmuffins när hon kom igen. De blev riktigt goda. Sista plåten glömde jag ju i ugnen men den första blev kanon! De fick med sig en kanin hem så nu har vi snart "en rimlig mängd kvar".
I 2 kvällar har vi målat hallen och nu är det klart! Nu är det lister och sånt som ska upp med men den kommer inte bli klart denna veckan för nu är vi upptagna ett par dagar så det får vila.

1 kommentar:

  1. Nu har ni julfnt, du kan snart börja pynta har sett många som satt upp stjärnor och ljusstakar och utebelysning det gåt fort framåt, älskar också att pynta och mysa med julen.
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥