lördag 29 december 2018

VÅR LÖRDAG

Skönt med en lugn lördagkväll! Sista lördagen för detta året. Igår var vi iväg hela dagen nere i Helsingborg och sen åkte vi till Löddeköpinge för vi skulle till Lager 157. Det var rätt mkt folk på Väla men i och med att det är så stort så märks det ju inte. Vi åt god mat, alla tog det som de var sugna på och jag åt wokade nudlar med kyckling.
Idag har mannen haft Max med sig på rådjursjakt. Jag och de små åkte ut till G & T och hälsade på. Tuva var lycklig över att få klappa hästarna❤ Oliver är en liten huligan så han gick lös där inne, var på allt och tyckte det var roligt med hundarna.
Lycka för denna tjej!

När vi kom hem så hade Thea plockat undan alla tomtarna som jag hade nämnt att jag skulle göra ikväll och så hade hon dammsugat och plockat iordning. Kan man bli annat än glad😊 När hon är hemma själv brukar hon överraska med att ha städat och det värmer i mammans hjärta!
Inatt har Thea en kompis som ska sova över så när de små barnen sover har jag lovat att vara med på Skipbo. Men nu blir det lördagsmys med läsk och godis och barnkanalen.

2 kommentarer:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥