söndag 23 juni 2019

VÅR MIDSOMMAR

Hej hej sista söndagen innan sista jobbveckan😉 Jag är så redo för semester!

Idag är jag och de små hemma för mannen är och hjälper en kompis och Thea kommer senare. Vi kom hem från Sölvesborg igår efter en väldigt trevlig midsommar.
Jag och Tuva hade en lugn morgon för Oliver sov 2 timmar längre.. . Han är inne i en riktig röjar-ralf-period. Inte en lugn stund! Han är överallt och ingenstans, klättrar, pillar och är på allt. Det gäller att ha full fokus.

Vår midsommar firade vi hos vännerna i Sölvesborg och vi började med sill-lunch innan vi gick till dansen.
Vi var på 2 midsommardanser, både på campingen och den vanliga bland stugorna. Till campingen går vi inte fler gånger för den var absolut inget att ha. Det var så pass att dessa tjejer inte ville gå till den andra sen men då kom "vinterskuggan" (ni som ser Sommarlov vet) på besök och lämnade en skatt och den fick inte letas efter förrens de dansat😉 Så vi fick med barnen och de var supernöjda och glada att de dansat.
 Jag gjorde en variant av Mojito som blev väldigt smarrig.
Efter grillningen blev det tårta.

Våra barn är ju uppe tidigast så vi gick ner till havet en sväng.
 Himla fint men det blåser ju alltid lite nere vid havet.
Efter frukost gick vi bort till glassboden och denna kaffelatte är sååå god😋
De har lite djur nere vid campingen som barnen älskar att hälsa på. Kanin, grisar och hönor.

Igår fick jag en mindre trevlig bild av grannen så frågade hon om det var en av våra kaniner, ja det var ju inte så lätt att se på en så sargad kanin... Men nosen syntes ju så den som hade rymt var ändå ganska lätt att känna igen eftersom den hade halva nosen bortriven och det var ju den. Tuvas kanin som för det mesta bodde inne. Jaja nu har deras sabla katt tagit den och jag hade ett ont öga till den katten innan då den är här inne och slår våra katter + att den tagit 2 kaniner innan. Vi kanske ska ta fram bössan och göra oss av med den sen kan jag skicka en bild och fråga om den är deras😂 Nä, men alltså hon kunde kanske frågat om vi saknade en istället för att skicka en bild!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥