tisdag 19 maj 2020

EN 15-ÅRING I HUSET

Tänk att min lilla stora tjej redan har blivit 15år! I helgen fyllde hon år och idag är hon på moppeutbildning😊 Vilken frihet för henne sen när hon har sitt förarbevis och bara kunna köra in till kompisar eller vad hon känner för, även om jag kommer va supernojig när hon ska över 23:an!

Förra veckan var jag hemma för att se om det skulle hjälpa att vila upp huvudet så igår va jag på jobbet men det funkade inte så idag är jag hemma igen. Sov som en stock inatt och så fort jag lämnat barnen åkte jag hem och sov ytterligare 1,5h.... Vad händer? Doktorn ska ringa mig om en stund så får jag höra vad han säger, blodtrycket är helt ok nu för det kollade jag igår.
Jag har gått en liten promenad med hundarna och nu ska jag in och hämta barnen och sen ska vi plocka upp matbeställningen på maxi. Jag skulle kunna gå och lägga mig en stund till men det funkar ju inte riktigt....

3 kommentarer:

  1. Åh va trist för dig, har du fått kollat ditt hb så det inte är för lågt, trötthet, huvudvärk och andfådd och att hjärtat kan slå snabbare så har jag haft det. Men kan du inte va trött också om inte njurarna är riktigt ok? bara lite funderingar från lilla mig.
    Krya och var rädd om dig/MH PS Grattis till din dotter, hoppas det ska gå galant med hennes utbildning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de tog så många prover så de har säkert kollat hb med. Jag tror inte njurarna spelar in på detta för de har kollat prover på de med nu, bara vänta på att de ska ringa från Lund...

      Radera
  2. Känner du dig bättre idag tro?
    Tänkte på det att vissa mediciner kan göra oss väldigt trötta. God bättring till dig.
    Kram/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥