torsdag 10 september 2020

ENERGIKICK

Jag älskar de här blommorna, mannen köpte de för 2 veckor sedan och de är fortfarande lika fina🙂

Fredag imorn, älskar fredagar då känns allt lite lättare för då är vi snart lediga haha. Jag stänger imorn men det funkar det med, tog en stängning idag med för personal var sjuk. Klockan ringer 4.45 imorn för jag ska hinna springa en runda innan jobbet. Jag har kommit in i ett riktigt skönt flow med träningen även om det var bättre innan jag var sjuk såklart men jag hade ju några dagars vila innan det var dags igen😉 Jag har hittat en podd som handlar om löpning och de springer lopp för fullt både maraton och ultra som är nio mil....!! Jag ska aldrig ge mig på ett maraton men personerna ger så mycket energi och inspiration så jag stoppar i lurarna och springer till deras podd. Jag försöker pusha mig själv ibland så en kväll hade jag sprungit 6km när Tuva var på simskola och sen ville jag verkligen springa 3km snabbt så när vi kom hem blev det en runda till och då ändrade jag löpsteget och tempot så jag blev så stel så jag knappt kunde röra mig på kvällen... Imornbitti blir det en skön runda på strax över 5km så jag vaknar till och tankar energi❤

Tidigare i veckan så fick vi spontanbesök av våra kära vänner G & T, vi blev så himla glada så det lever vi på än haha. Sen kom mamma o hennes man och kollade in nya badrummet och imorn kommer vännerna från Loshult så de är redan här när jag kommer hem.
Jag har fått en längtan efter att åka till Ullared, tycker det är roligt att gå där, men jag vågar inte.... Åker alltid dit sista helgen i september för sen börjar ju jakten och då är det kört.... Men i år får det nog va... Hur lever ni? Gör ni precis som förr eller ni håller tillbaks pga corona? 

2 kommentarer:

  1. Vackra nejlikor de står ofta länge. På tal om Gekås så var min släkting där och det var inte mycket folk, men å andra sidan så kan det ju räcka med en man möter som är sjuk, och det är ju inte så lätt och undvika om man inte håller sig hemma alltid. Vi lär få lära oss leva med detta och det kommer säkert vara en längre tid sen kommer nåt nytt och så snurrar det på. Jag är själv noga men är ute och handlar är ju i riskgruppen men som sagt livet måste gå vidare. Tror folket är noga de har vi fått lära oss, handhygienen tror ju jag är betydligt bättre än före Coronan.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag handlar mat men beställer det online ibland för det är smidigt men jag har inte vågat mig på köpcenter än...

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥