torsdag 1 oktober 2020

1 OKTOBER

Nu är det höst, ruggigt och många olika färger på löven, många löv har ju redan ramlat och när det sker så vet de minsta att snart fyller de år. De vet även att nu när hundarna får vara lösa och jaga rådjur så är det rätt månad. I år har vi ställt in kalaset så en familj i taget får komma istället så det blir ju desto mer för oss men så är det ju.

När vi var hos svärföräldrarna förra helgen så var vi inom en affär och Oliver hittade en tomte han tyckte vi skulle köpa. Inte alls mammas gosse😉 Mannen tyckte vi var galna men det var ju Oliver som ville ha den haha.
Visst är han fin? Han fick flytta in i garderoben hos resten av julsakerna så länge men det är ju inte så hiskelens länge tills han får komma ut igen, det är ju ändå snart november🙃 Jag har redan börjat sjunga på julsånger.

Denna veckan har vi äntligen lämnat Theas moppe på lagning, de va inte så sugna på att ta emot den.... Vet inte om de hade väldigt mycket att göra men det tog nog ett litet tag innan hon får tillbaks den. Det har varit mkt denna veckan tycker jag, simskola, fotbollsavslutning, innebandy, moppen som ska fraktas iväg, sen en sen jobbvecka för mig, Tuva var med sin mormor och provade ut födelsedagspresent och där hann jag klämma in att jogga 1 mil, det har varit besök på vc, jag missade ett föräldramöte men det var på webben så de har som tur va skickat en länk så jag kan kolla men har inte hunnit. Imorn stänger jag och när jag kommer hem vill jag bara ha fredagsmys med familjen!! Jag ställer klockan på 4.45 imornbitti och har lagt fram kläder, reflex och lampa till min morgonrunda. Det är min avkoppling men jag är säkert på helspänn när det är så mörkt. Men sen i helgen är det jakt för mannen och sonen så då ska jag på gympa med de små sen ska vi äntligen träffa en gammal vän! Vi gick högstadiet ihop och har träffats lite då och då men nu är det fruktansvärt länge sen, flera år så det ska bli superkul!!
Nästa vecka kan jag andas, det är min braiga vecka tidsmässigt på jobbet.....

3 kommentarer:

  1. Mysig tomte så klart Oliver gillade den. Håller andan när jag läser hur mycket du hinner med och orkar trots ditt jobbiga huvud. Skickade en hälsning på förra inlägget men det har nog fallit bort ser jag. Nåja, det är så mysigt med fåglar har undulater som sjunger varje dag, så det kan ju va en present till Tuva. Skrev på förra om de vackra hästarna som går på Bollerup där skulle Tuva kolla in en fin sommardag.Du har väl hund med dig när du är ute så tidigt?
    Trevlig helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den kommentaren kom nog bort för jag har inte sett någon...
      Vad är Bollerup? Det hade hon gillat iallafall om där är hästar :)
      Nä jag hade inte hund med mig men ska nog ha i fortsättningen om jag ska ut tidigt

      Radera
  2. Bollerup är ett naturbruksgymnasium, och eleverna har egna hästar med sig och även skolan har hästar och de är så vackert och se alla dessa fina hästar.
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥