söndag 1 november 2020

1 NOVEMBER

 November..... Så fort det går, snart december med jul och nytt år och jag hoppas bara att 2021 ska bli bättre än 2020 för detta kan vi ju bara glömma. Men än är det ju inte över och nu är månaden här då jag ska ner till Lund för min operation. Nu blir det en hälsosam månad för det fick jag en broschyr om att det var bra att vara någon vecka innan, då går väl läkningen bättre tror jag. Det blir ju mina sista löprundor för i år med och jag tror att jag hinner komma upp i 10-12 mil och sista rundan hade jag tänkt ta samma dag som jag har inskrivning. 

Men idag är ju 1 november med nästan kala träd och grått ute. Perfekt för en löprunda men det kan bli lite halt med alla löven på marken. Det bästa med mina längre söndagsrundor är ju att ett nytt avsnitt av podden jag springer till släpps. Dagens avsnitt varar 67 min så det tar hela rundan🙂

Mysigt att vi fick lite sovmorgon idag sen satte vi oss i soffan med kaffe och tända ljus i pumpan som barnen har fixat. I år har vi den inomhus då den blir så sumpig när den står ute i slask.

Det är inte ofta jag går till affären och handla längre då jag helst beställer det online men i veckan var alla tider slut så jag hade inget val och de hade ju så mycket fina julsaker och jag köpte ett doftljus. Det går åt här😉 

Igår var jag ute i skogen och släppte Sune så han fick träna, han ska ju göra något jaktprov i december. Vi var ute i 3,5 timmar och vi hade rådjur som stod och skällde i skogen så de fick han upp. 

Nu ska vi baka scones och fixa frukost och i eftermiddag kommer Thea hem igen efter att ha haft lov hos min bror.


1 kommentar:

  1. Gillar också doftljus, sprider värme och ljus och go känsla. Det går ditåt tills du ska opereras, skönt få det gjort innan jul så ni kan mysa till det.
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥