torsdag 21 januari 2021

EN LÄNGTAN EFTER HELG

Jag sitter med ett yttepyttelitet glas vin så här en torsdagskväll och tittar på I din hjärna. Intressant program! 

Max tränade kondition ute med innebandylaget så då passade jag på att springa Älmhult runt...typ. Det va längesen jag sprang inne i byn! Jädrans så halt det va med men jag lyckades hålla balansen. 

Alltså jag har nog aldrig sett fram emot en fredag så mycket som jag gör idag! Fifasen så trött jag varit idag, jobbat över och smått kaos med många sjuka. Jag längtar efter min jobbarkompis som kommer tillbaks snar, vi har ju varit borta länge bägge 2 men snart så💕 Nu håller jag bara alla tummar och tår att ingen blir sjuk inatt för jag kan inte vabba imorn... Men jag längtar tills jag slutar och får komma hem till fredagslugn. Chips, läsk och film med familjen❤

Haha vi gjorde vegetarisk lasagne i veckan, vi hade idétorka och kollade vad Maxi hade för "veckans recept" när vi beställde mat och då blev det veg. Vi är ingen vegetarisk familj kan jag ju säga🙈 Det var tur vi hade rester i kylen till de små. Vi andra 4 åt ju men det är inget vi kommer göra igen.

Den här lilla donnan har ju klippt av sitt långa hår för tanken är väl att luggen ska växa ihop med det andra. Jag tycker att vi måste göra något med luggen varje dag så hon ser för det måste ju vara irriterande att ha håret i ögonen jämt. Men hon är envis, har en jäkla vilja och vet precis vad hon vill. Hon sköter klädval och fix själv varje dag och hon är väldigt bra på det måste jag säga. 

2 kommentarer:

  1. Söt Tuva är och så fint hår, ja hon hade väl rätt långt. De där små tjejerna växer så snabbt. Haha det där med vegetariskt kan va olika, finns mycket gott man kan göra med endast grönsaker, jag äter ju aldrig tamgrisen det ogillar min mage. Akta så du inte bryter nåt ben men och andra sidan är du ung så du klarar dig bra.
    Trevlig helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Näää om 1v är jag inte ung längre🙈

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥