söndag 21 april 2024

BEGRAVNING OCH VALPAR

Hoppas ni haft en fin helg, den är över lika snabbt som den började ungefär. I torsdags var vi på begravning och det är ju aldrig roligt. Mannens farfar begravdes, detta var min 2a begravning som jag är på. Min första var min farmors när Tuva var 3v gammal. Jag och döden kommer aldrig komma överens!
Fina blommor fick han på kistan iallafall❤️ Efteråt åkte vi hem till mannens farmor och åt smörgåstårta och budapesttårta. SÅ GOTT! Älskar marängen runt budapest!
Efteråt körde vi inom svärföräldrarna för att titta på valparn.
Som de vuxit! Sist hade de inte öppnat ögonen men nu var de såååå busiga!
De härjar ju som tusan i en kvart ungefär sen somnar de där de står typ. Bits med sina vassa små tänder. Så himla mysiga.

Igår höll mannen och Max på med veden så nu är den klar, idag var vi på en utflykt med barnen och de visste inte vart vi skulle men ni ska få se det i nästa inlägg. Barnen blev väldigt glada och imorn blir de ännu gladare när de får veta hur det blir om en vecka ungefär🙂

2 kommentarer:

  1. Alltid lika tråkigt att säga farväl så kvittar det hur många begravningar man varit på, jag har säkert varit på mer än 40. Suttit vid ett antal dödsbäddar, lika sorgesamt men ändå något fint det händer absolut något i det ögonblicket livet släcks. Men vilka små underbara liv dessa hundar är, man kan inte utan smälta som smör i solsken. Kallt det är ännu nu vill vi ha vårvärme. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha, jag trodde det blev lättare med tiden men det är ju som sagt olika människor som begravs varje gång så det är ju alltid sorgligt.... Sitta med när någon dör är något jag fasar över.
      Ja nu vill vi ha värme! Så jag kan hänga in vinterjackan, håller ju på att förfrysa varje dag nästan...

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥