måndag 21 september 2015

UTOMHUSBARN

Jag hade satt på en superstark latte och datorn för att sätta mig med korten. Tröttheten slog till rejält så jag stängde av datorn, tog latten med mig och kröp ner i sängen. Korten gör jag ikväll när Linus tränar och vilar gör jag ju när Tuva sover. Jag fattar inte, varje natt så gnäller hon till och jag flyger upp och stoppar om henne. Hon sover ju men jag vaknar mååååånga gånger av det här! Jag kanske får stoppa i en öronpropp så jag bara vaknar när hon väl vaknat till.

I fredags va jag, Tuva, kusinen med barn på Kotten. Sen hämtade jag hem barnen igen för att inte missa en helg med dom, de ska ju iväg så jag fick lite tid med de nu innan. Sen va A och P här på eftermiddagen. Det blev våfflor och lite kakor. Sen kom brodern med familj och vi möblerade om i 2 rum, fick tyvärr ställa tillbaks tv-rummet till sin ursprungliga plats. 
Igår va jag och tjejerna ute och gick i skogen när Theas kompis hade åkt hem. Max och Linus va och hjälpte en kompis. Det flög fram en vårtbitare och landade precis jämte oss.
Vi gick och tittade lite på löv och stenar ;-)
De där två alltså, 2 av mina 4 kärlekar!
Först drog Thea mig och Tuva i lådbilen sen körde jag dom 2 en rejäl runda. En tant som hälsade på hos grannen kom också ut och pratade och puttade på :-)
På eftermiddagen tog vi killarna och hundarna med oss och gick en runda.
Tuva plockade blommor till mig :-) Hon är ett riktigt utebarn, älskar att vara ute. Det gjorde de andra med när de va små, ja de gillar att vara ute nu med, men då ska vi helst vara med. Å vi tycker med om att vara ute i friska luften, så att bo på landet och i skogen passar oss perfekt! Thea sa igår att hon vill bo längre ut i skogen...

Idag skulle en vän med sin lilla tjej kommit och lekt men hon hade fått feber inatt. Vi ska kanske åka dit en sväng imorn istället.

1 kommentar:

  1. fantastic publish, very informative. I ponder why the opposite specialisets of this sector do not
    realize this. You must proceed your writing. I am sure, you've a huge readers' base already!


    Also visit my site :: wweb page ()

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥