lördag 26 september 2015

KVÄLL MED VÄNNER OCH EN ICKE VINST

Så mysigt vi hade det idag, vi va ute i skogen i flera timmar :-) Vi gick med Oden och så åt Tuva massa blåbär, hon hade gärna ätit de röda fina flugsvamparna med om hon fått, men nä, det fick hon inte! 
Så glad och nöjd tjej vi har! Vilken himlans tur att just hon kom till oss :-)
Ett riktigt litet busfrö är det med :-)
Ikväll har vi varit hos Loshultarna och vi fick helt gudomligt god mat! Revbensspjällen han hade gjort va såååå goda!! Han skulle allt blivit kock 
istället :-) Det är så kul för nu när vi är där så känner sig äntligen Tuva sig lite hemmastadd. Hon är inte alls lika mammig eller blyg längre. Å är hon det så går det över ganska snabbt. Hon kunde vara hos både A och R utan problem. Men visst ska hon veta vart jag är, men inte på långa vägar som det varit innan. Å det är skönt. 
Jag höll koll på lillebror med och följde honom i mobilen. Han va i Blekinge och körde rally. Såg på tiden när det hade hänt något (en växel la av) o han va såååå nära att komma om och ta ledningen. Jag trodde han skulle göra det på sista streckan men så hittade jag inte honom i listan helt plötsligt och då förstod jag ju... Gick in och kollade "brutna" och då hade han ju kört av sista streckan gggrrrr så synd!! 
Bilden lånade jag på hans Facebooksida, Loftsboda rallyteam. In och gilla den om ni gillar rally :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥