lördag 5 september 2015

NÄSTAN MED KÖK

När vi var på Ikea fick Linus för sig att vi skulle rita upp ett kök och beställa det. Där gick vi och tittade och försökte välja kök men så hade vi ingen vagn till Tuva och hon började bli trött. Nästan tur det för jag och min beslutsångest hade ju inte kunnat välja kök där och då och helt plötsligt ha beställt hem det! Vi ringde in barnvakt och tänkte gå tillbaks till Ikea sen men när vi gick och kollade lite så fick vi för oss att vänta liiite till. Så nu sitter vi och kollar kök på paddan och lör fortsätta med det ett tag haha. Men sen kollar vi lite, ska vi byta rum helt på köket? Ska vi slå ut en vägg? Ska vi ha bänkskivor och luckor på väggen tvärtemot vad vi ha nu? Ja det här tåls att funderas på. 
Vi kom ut med lådorna som jag skulle ha iallafall och så hittade jag stora ytterkruor som de precis sänkte priset på så där tog jag en.
Å en tavellist till Tuvas rum. Så nu har vi packat ner för små kläder, tagit ner barnens sparalådor och fyllt på dom, satt upp tavellisten. Nu ska bara "himmelkojan" flyttas med ;-) 
När Tuva vaknar ska vi åka och mäta ett köksbord som vi fått. Hoppas bara det får plats för det va ganska stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥