måndag 14 september 2015

HELGEN SOM GICK

Pust, färdigtränad! De kvällar det är tight med tiden för att ut och springa (mina träningsdagar) så försöker jag köra styrkepass på dagarna istället. Idag blev det styrka när Tuva sov. Det blev mycket ben så jag lär ha träningsvärk imorn! 

Jag konstaterade att nu är det inte långt kvar på min mammaledighet! Den är slut inom räckhåll så snart går Linus hem. Det känns.... Fruktansvärt! Inte att Linus går hem utan att jag inte får spendera mina dagar med denna lilla hoppetossa, som vi gjort nu i 11 månader. Det är separationsångest, från min sida iallafall. 
I lördags tog jag trunken och klädställningen och begav mig på visning. 
Ååååå va jag gillar denna toppen. Jag skulle väl egentligen haft en storlek mindre men den är ändå bra. 

Sen va det inflyttningsfest hos D så när jag kom hem va min pappa här för han skulle sova över och passa barnen. Vi hade Tuva med oss så det blev ju inte så länge, vi va där tills hon ville sova. När vi kom hem satt vi uppe och spelade yatzy med pappa, väldans trevligt :-)

Igår va det ett skjussande för det va barnkalas och vi hämtade halm. Gjorde riktigt fint hos kaninerna och kelade med dom. Jag va så trött så jag somnade i Max säng sen på eftermiddagen. 

Vi köpte Johan Falk, Lockdown, som vi kollade på igårkväll. Så spännande, nu måste vi se sista filmen med!! 

1 kommentar:

  1. Åhh föstår dig! Jag komer också att känna så när det blir dags för mig att Agnes ska börja på dagis. Jag ska vara hemma till nästa år i september. Johan kan inte vara föräldraledig eller kan kan han men han har eget företag i Oslo så det går tyvärr inte. Men jag njuter och ska göra det ett år till. Har lite tankar på att gå upp 40% till våren då kan jag spara lite dagar och kanske vara ledig lite längre med henne till vintern nästa år. Skulle vara skönt. Jättefin blus! Ha en fin dag Lotte!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥