söndag 28 april 2024

DENNA KATT….

Å där kom värmen! Gu så härligt väder det var idag, soligt och nästan 20 grader. Mannen hjälpte till på jaktstigen i Häradsbäck idag så jag följde med Oliver på fotbollsträning, mannen är ju alltid med honom annars eftersom han är tränare i deras lag. Barnen hade varsin kompis här idag och tjejerna hade följt efter Findus för att se var hon hittar kaninungarna som hon släpar hem ibland. Rätt som det var så kom hon med en i munnen.
Tjejerna lyckades rädda den, lurvig och jättemjuk päls så det är ju inte svårt att lista ut att det är ett avelsbarn härifrån då mormorn bor här och är svart och lurvig.
Vi kan omöjligt ta hand om alla kaniner katten kommer hem med och vi hade berättat för Tuva att kommer hon hit med fler så får vi antingen avliva dom eller släppa tillbaks dom. Denna klarade sig då Tuvas kompis fick ta hem den till sig. Så nu ”delar de på kaninen” fast den bor hos henne. Vi ska passa den när de ska åka iväg.
Sen fick jag för mig att springa 15km och det var rätt varmt. Jag höll mig i zon 2 så det kändes bra.
Solen tog visst…. 
Igår var det intervaller på schemat, 3-2–1 minutare. Nästa intervallpass är på onsdag morgon 8.30 vi får väl se hur pigg jag är då…. Haha. Tänk att det är 1 maj då, helt galet!



2 kommentarer:

  1. Åh så gullig kanin kan ni inte försöka lämna den där ni tror mamman kommer. De faller offer för de roviga djuren annars, men så är det i naturen man kan inte rädda alla. Åh vad solen tog men så skönt med värmen den vi längtat till. Ha en bra start på en ny vecka. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tuvas kompis tog hem kaninen, denna var iallafall större än Svante som hon kom hem med en annan gång och han har vi kvar.
      Jaaa detta väder är ju helt underbart!! Äntligen😃

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥