söndag 14 juli 2024

ÖLAND

I torsdags åkte vi till Öland och hälsade på min bror och hans familj. 
Vi köpte en blomma för de har ju gått och gift sig innan midsommar.
Svägerskan smaksätter egen Gin så hennes GT är de enda jag dricker. Denna smakade rabarber. Så drack gott och spelade spel när barnen lagt sig.
Barnen badade i poolen. Gin tyckte ju det var lite orättvist att barnen hade så roligt där nere, han ville med leka men hoppade som tur va inte i.
Gin och deras Charlie va lika nyfikna på varandra.
Jag och brorsan var ute och sprang både i torsdags och i fredags kväll. I torsdags körde vi 5 varv uppe i en slinga i skogen men i fredags körde vi asfalt. 
I fredags hade vi riktigt fint väder så barnen badade hur mkt som helst medans jag och svägerskan åkte in till Kalmar och gjorde ärenden. När vi kom hem så njöt vi med av solen.
Vi körde hem igår och hade regn hela dagen. Vi stannade till vid min barndomskompis Madde och hennes familj i Nybro. Himla trevlig pratstund. Nästa anhalt blev hos min kusin och hans familj där grillade vi och spelade spel innan vi begav oss hemåt. Väldans trevlig utflykt❤️

2 kommentarer:

  1. På Öland var vi också i vår ungdom väldigt vackert. Grattis till din bror och hans fru! Hur långt har ni dit egentligen? Ser mysigt ut med poolen, härligt när det är varmt men som sagt sommaren är märkligt får man ju säga. Men fortsätt njuta av de fina dagarna det behöver vi. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har 17 mil till Färjestaden. Ja vädret är inget att lita på, väldigt märkligt! Hoppas på mer sol

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥