onsdag 19 juni 2013

SJUK JÄVLA IDIOT!

Igår hände en grej som gjorde mig riktigt förbannad!! Vi stod ändå ute någon timme tidigare och pratade med grannarna om hur lugnt och härligt det är i vårt område.

På kvällen gick 4 barn mellan 6 och 10år ut och rastade grannens hund. Rätt som det är ser jag först grannflickan kommer springandes med tårarna sprutandes och strax efter kommer Max in springandes och hans tårar sprutar lika mycket och efter kommer två barn som inte visar en min. Jag flyger nästan på honom och frågar vad som hänt och han hulkar något om någon som jagat dom. Jag tar barnen och går in till grannen och vill höra allt från alla barnen, det är flera familjer som samlas här ute och barnen är ledsna och rädda. Då är det en man som jagat dom nästan 500 meter... När de hade gått med hunden hade han gått efter dom och cirkulerat runt och när de skulle gå hemåt började han springa efter barnen och skrek STANNA! Han hade gömt sig inne på området mitt emot oss med lägenheter. Vad höll idioten på med? Va fan hade hänt om han kom ifatt barnen? Jag gjorde vad jag kunde - dvs ringde polisen! De undrade om de skulle skicka ner en polis och det hade jag önskat sa jag, mest för att barnen hade fått prata av sig och kanske blivit lite lugna innan de skulle sova. Medans polisen körde från Ljungby tog vi barnen och cyklade runt här uppe för att se om de skulle se honom igen. När polisen kom fick barnen berätta vad de varit med om innan jag och granntjejen hoppade in i polisbilen för att åka en sväng med polisen. Barnen sov faktiskt bra inatt men en av de andra två som inte visade en min sa jag att det kommer nog komma ifatt de sen och mycket riktigt hade hon varit jätteledsen igår och sovit oroligt.
Nu ska vi vara observanta och ser vi honom igen ska vi ringa så de kan identifiera honom!
Jävla idiot! Hade jag sett honom igår när vi va ute så hade jag inte tvekat att.... ja, göra något jävligt dumt! Det hände ju inget fysiskt (som tur va!) men skrämma och jaga barn - INTE OK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥