lördag 6 juli 2013

MIN MÖHIPPA

Förra lördagen va min möhippa och jag har en del kort från min kamera men tänker inte dela med mig☺ Antar att jag kommer få de andras kort med sen, det hoppas jag på iallafall!! Men jag blev supernöjd!!
 Vi började med frukost hemma. Jag hade klurat ut vilken dag det skulle va men jag visste ju inte vad vi skulle göra☺ Barnen tyckte det va lite konstigt att det kom så många tjejer på morgonen och förstod ju inte vad de skulle hitta på. Men när det planerades visste de inte att vi hade barnen.
Efter frukosten åkte vi ner till Karlskrona på Boda Borg. Jag har varit där en gång innan på en möhippa och det va så jävla kul!! Så här kom tävlingsinstinkten in och vi va i två lag. Det märks så himla väl, för det är ju alltid någon som ska vara lite bättre än alla andra och kan allt. Men vi vann!!
Sen bar det iväg till Ronneby Brunn där fick jag ansiktsbehandling, peeling och massage. Fy fan va skönt♥ Jag somnade hela tiden.... Rätt kul faktiskt för veckan innan hade jag pratat om just en behandling jag ville göra och hade planerat boka tid. Samma dag i bilen pratade jag om det igen så de trodde ju jag visste vad jag skulle göra☺ Efter det va vi här hemma och det va tipsrunda och nån annan lek där jag skulle para ihop en sak med rätt person. Jag fick baka kladdkaka med förbundna ögon, superenkelt!! Jag skulle nog hetat kladdkaka i mellannamn☺

Nu när ni läser detta är det Linus som är iväg på svensexa och jag fixar med lite mer inköp☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥