tisdag 17 maj 2016

TITTAT PÅ NYA SKOLAN

Äntligen i säng! Jag berättade om vår galna vecka för I som åkte med mig ut och kollade på skolan som Max och hans klasskompisar ska gå i till hösten. Hon bara skrattade och sa fy fan. Ja, andas får vi väl göra på måndag, ungefär. Men vi hann prata om mycket de 2 milen dit och 2 milen hem :-) Men nu är två dagar avklarade på veckan så det går framåt.

Idag önskade sig Thea fläskpannkaka till middag. Jag är inget fan av det men är det födelsedag så är det. Mannen gjorde middagen och jag och Max stod för efterrätten. Max tyckte att Thea skulle få kladdkaka så det fick hon. Jag va hemma halv 8 så vår läsning hann vi med.
 Det blev ju riktigt fint väder på eftermiddagen så då va vi ute :-)
Haha Thea skulle fånga mig och Tuva på bild när vi busade.... Sen kom hon ut och visade en inspelning hon hade gjort med min telefon. Hon förklarade hur mycket hon älskade mig :-)

Innan ikväll när jag va på väg in i duschen så tittade jag ut. Det va ju fint väder så jag drog fram träningskläderna istället och sprang en runda. Såååå skönt att komma ut och rensa huvet. Inga lurar ingenting, bara jag och skogen. Och en igelkott och ett rådjur. Bästa avstressande medicinen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥