torsdag 22 december 2016

GODA PRESENTER

Dan före dan före dopparedan☺ Nu är det inte långt kvar alltså. Men jag gillar ju dagarna nu innan jul, stämningen och allt det mysiga.
Idag har jag fått julklapp av ett par barn, flaskan va ju himla fin.

Nu är det inte många timmar kvar innan lite långhelg. Tuvas gudmor och dottern i huset kommer i eftermiddag på lite fika och julklappsbyte och sen ska de stanna och leka med Tuva medans jag ska iväg och fixa lite. Känner mig alldeles glad och lycklig ända in i hjärtat❤

2 kommentarer:

  1. Till önska er alla en jul fröjd jul! Tänk på barnen i första hand. Håll nyktra och låt mobilen vara över jul helen. Så gör ni barnen en stor bamse tjänst åt barnen. Barnen vill ju detta. att har en rolig och lung julhelg tillsammans med oss föräldrar. Det är den bästa julklappen som dom kan får av oss medmänniskor. Tänk en extra gång innan ni gör något förhastad! Det är lätt hänt! Det vet jag! Men men men SKÄRP ER!!! Innan det är försent! Ska har ett vakande öga på familjerna. På nattvadring! Tänk på att vi är skyldig att anmäla om någon fara illa! TÄNK TILL EN EXTRA GÅNG!!!!!!!!! All väl mening!!!

    Önska en God Jul!
    Vi har ett vakande öga på familjerna över jul helgen nu! Med vänlig hälsning. Nattpatrulen.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥