söndag 8 januari 2017

SISTA DAGEN PÅ LÅNGLEDIGHETEN

Hej hopp, nu har jag hållt på och skriva så många gånger idag men aldrig kommit mer än en mening så nu ska jag bli klar! Jag har ju varit urkass på att skriva nu några dagar, men jag ska bättra mig! Jag har ju bloggat i snart 7år och varit påväg att sluta flera gånger. Men jag är glad att jag har bloggen kvar i och med att jag beställer kort så sällan som jag gjort, när jag har daterat alla kort kan jag ju gå in här och leta upp om det va något speciellt vi gjorde den dagen så vet jag vad jag ska skriva i albumen för där skriver jag ju till alla kort☺

Idag va sista lediga dagen för den här långledigheten, när kaffet va uppdrucket och mannen åkt på jakt så bör jag städa. Jag veeet, det är väl typ 3e gången den här veckan men jag körde damma, dammsuga och sen släpade jag undan alla möbler och mattor och såpade av alla golven med. De här gamla trägolven hade behov för det idag tyckte jag. Men det är förbaskat skönt när allt är iordning så nu kan jag sitta och slappa med mannen i soffan sen när han fått läst för Tuva. Förskola, skola och fritids är ju stängda imorn för det är kvalitetsdag så mannen ska vara hemma med Tuva för jag har ju kvalitetsdag på mitt jobb med. Sen ska jag vabba på tisdag för då är det besök till Växjö. Specialisttandläkare bland annat.
Tuva passade på att sitta på tvbordet och läsa när bordet ändå stod i köket.
Vi pausade för att gå ner och städa hos kaninerna och sen va det sovdags. Då bäddade vi ner oss på mattan vid tvn och kollade på Pettsson och Findus. Vi somnade bägge 2 men jag vaknade ganska snabbt igen och tänkte att jag får passa på att ta en snabb PW på bandet för hon sover nog inte så länge. Men jag gick i 55min i alla lutningar och bra tempo så jag va kanonnöjd!! Då blev det lite träningsbreak med.

Efter middagen drog jag mig för att åka in och handla men det va ju lika bra att ha det gjort. Så nu är jag verkligen klar med allt inför en ny vecka! Skönt med tanke på att mina stora älsklingar kommer imorn♥ Det sista jag ska göra nu är att beställa mitt Schampo och Balsam för det har jag med dragit ut på men ikväll tog det slut. Tur för mig att det är grymt snabb leverans så jag har det till nästa gång det ska tvättas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥