måndag 30 juli 2012

SENASTE DYGNET

Igår eftermiddag kom Joppes barndomsvän med familj hit till oss. Vi träffas kanske 2-3 ggr om året och det är så kul att se deras lillkille utvecklas. Å nästa gång vi ses är han storebror :-) Igår blev det mest lekplatsen för barnen och prat för oss, allt mellan himmel och jord.

Idag tog vi bilen och körde en sväng bla förbi Kattvik, Hovshallar och Torekov. Det är så mysigt för i Hovshallar står det en grönsaksvagn uppställd jämte vägen. De säljer färska grönsaker men den är obemannad så pengarna läggs i ett hål. Morötter, potatis, blomkål, rödbetor mm.

I Torekov gick vi och tittade på alla fina båtar i hamnen. Sen åt vi lunch på någon fiskrestaurang. Jag åt en grymt god skaldjurssallad. Det va räkor, kräfta, musslor, krabba och bläckfisk + en massa goda grönsaker. Verkligen supergod!!

Sen åkte vi upp till Boalt innan Göteborgarna for hem till sitt. Där gick vi på Lågprisladan en sväng. När vi kom hem gick vi till kiosken och köpte glass. Sen va vi så trötta allihop så det blev en lugn kväll. Joppes föräldrar kom ut hit lagom till middagen. De va ju bara hemma över helgen annars är vi allihopa här. Rätt skönt faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥