fredag 7 september 2012

STACKARS KLABBE!!

Ja, stackars lilla hund som har en sån förvirrad matte. Det är ju nästan djurplågeri... MEN vilken tur att det är nära till affärerna här så det löste sig ändå!! Jag glömde nämligen hans mat hemma. Det va tur jag gav honom en skål hemma igårkväll innan vi åkte. Så nu har vi varit och köpt annan mat till honom, en liten påse, bara för han ska klara sig under helgen. Men han luktade bara på maten så vi får väl se om den äts upp....

Däremot hämtade jag lite grejer till min mage på Apoteket. De kunde strös på gröt eller hällas i lite vatten. Testade att ta de i vatten men det åkte ut lika fort! Fy fan va vidrigt, det smakade ingenting men kändes som att svälja sina egna klumpiga spyor!! Uäääähhh!! Det va som små stenar och de löstes inte upp i vattnet. Ne fy farao för det här!!

3 kommentarer:

 1. Sånt pulver käkar jag.

  Det bästa sättet är att direkt efter man ätit, i synnerhet lunch/middag el annat större mål mat, är att hälla det direkt i munnen och sen snabbt dricka ett stort glas vatten el annan vätska.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Få prova det Imorn...

  SvaraRadera
 3. Det är lättast om du har det pulvret som är rätt stora korn och inte det som är som pulver... Viss risk att det blåser ner i halsen så man hostar ihjäl sig :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥