onsdag 11 september 2013

ANDAS, PAUSA, ANDAS!!!!

Vilka dagar! Huvudet bara snurrar och jag glömmer allt. Måste skriva ner varendaste lilla detalj jag ska komma ihåg och det känns som om jag stirrar ihjäl mig. Ne, andas, pausa, njut, andas, pausa, njut... Jag tar en inredningskatalog och kollar gardiner och inspiration till vårt mysrum och sovrum. Nu är det mätt och det är 2,80 till taket (eller va det 2,90....) så vi ska sätta gardiner från golv till tak, men jämte fönsterna så vi inte skymmer de snygga djupet i dom.
Thea har bestämt hur hon vill ha sitt rum och brorsan och hans sambo va och köpte en snygg matta till henne som det bara stod THEA på när de såg den☺ Den kommer passa perfekt! Max har inte bestämt hur han vill ha det än.
Igår passade vi lilla W och hon ville gärna vara med Thea där hon var☺ Mysplutta som fyller 1år i veckan, så fort det går!!
Max stod i köket och rullade köttbullar.
 
Igår va vi och skrev kontrakt på huset, om ett par veckor bor vi där☺ Så nästa vecka ska ALLT packas ner. Barnen får packa sina saker i helgen. Ikväll börjar Idrottsskolan. Thea lär sova gott inatt, morgonen började med skoljoggen för hela skolan (i spöregn), sen simmar Thea i eftermiddag + idrottsskolan (Handboll) ikväll... Igår va jag med Max en sväng på morgonen i skolan och Thea på eftermiddagen. Idag ska jag följa med när klassen åker till simhallen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥