torsdag 19 juni 2014

FÖRSTA KANTARELLERNA PLOCKADE

Gokväll i stugorna☺ Mätta och goa efter grillning nu och snart blir det efterrätt med jordgubbar och grädde och sen lite skruvar och stjärnor, mmmmm. Nu firar vi in helgen!
 Kusinen och hennes barn har varit här i eftermiddag och rätt som det va kom barnen ner sminkade... Alla va svarta i ansiktet, mer eller mindre.
 Sen gick vi ut och kollade efter kantareller och vi hittade en hel del som vi stekte till middagen. Sååå gott!!! Nu vet vi vad vi ska göra nästa vecka på kvällarna när Linus kommit hem, då blir det ut på våra kantarellställen och plocka!!
 Tur vi hade bär/letarhjälp♥
Jag ställde mig på vågen nu ikväll, jag har inte gått upp en fjärdedel ens mot vad jag hade när jag va gravid med Thea, men det är ju ett tag kvar så det kan ändra sig!!!! Jag får väl räkna med 8-10 kilo till...

Igår va jag äntligen ute hos min vän och hälsade på, lilltjejen är ju såååååå jädrans go! Massa nya ord och väldigt pratglad liten tös hon har. Hela helgen kommer vi vara sociala så jag känner redan nu att nästa vecka när jag är ledig (5 dagar!) ska jag ta en dag och isolera mig haha.

2 kommentarer:

  1. Åh så mysigt. Är det ett litet flickebarn som finns där inne. Grattis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är tre som vet vad som finns i magen så ni andra får se sen ;-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥