torsdag 18 december 2014

MORGONMYS OCH UPPKLÄDD KILLE

Här sitter jag, Tuva och Lillekissen i soffan och myser till Nyhetsmorgon. Efter julkalendern skjussar jag ut de stora till bussen och sen är det oftast sovstund för lillskruttan. Nu är det bara en tidig morgon kvar sen är det inga tidiga mornar på ett par veckor, inte för någon i familjen❤️ Vi skulle mer än gärna ta emot lite snö, eller ganska mycket, så vi kan ut och åka pulka och bygga snögubbar! Jag önskar mig en riktig vinter och inte den lervällingen vi har utanför just nu.
På förmiddagen är det bad för Tuva sen väntar vi hem barnen och då är det bara att äta och åka igen. Ikväll är det innebandydisko, Theas lag är pirater och Max lag är "The blues". 
Idag ska de ha julbord i skolan så Max hade klätt upp sig med skjorta och slips❤️ Han önskar sig en slipsnål och en kavaj med sa han. Helst ville han ha sina finskor med, men de får han inte leka i leran med ;-) Jag tog kort på honom men med kameran och datan har jag inte tid att sitta vid, skulle kunnat föra över kamerakorten till telefonen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥