tisdag 2 december 2014

LILLTJEJEN BÖRJAR BLI STOR

God morgon! Eller ja, den är bra men lite seg. Sov till halv 2 inatt sen blev det 5 minuter här och 10 minuter där för Tuva fäktade och snurrade rundor. Men nu sover hon gott så jag skriver och läser lite bloggar :-)
Det går inte fota med blixt för då blundar hon bara. Igår va vi på BVC och vägde, mätte, hade mammasamtal. Nu är hon 53 lång så hon har växt 6cm. Idag blev det premiär för body i stl 56, jag vek upp armarna ett par centimeter men annars funkar det fint! Nästa vecka är hon två månader (hur det nu kan vara möjligt..) så hon har haft stl 50 länge. En riktig bebis❤️
Lillekissen är såååå kelen sen om det är bebis, katter, fötter - vem/vad som helst som han kan stryka sig mot spelar ingen roll. Diesel gillar inte honom ännu men Sambo går an. Han fräser lite på honom men Lillekissen kan ändå stryka sig mot honom och buffa lite.

Ah, igår när jag hämtade hem mina stora älsklingar så frågar de efter julkalender. Ååååååå det hade jag heeeelt glömt bort!! Så va inne och köpte chokladkalendrar till dom. De har ju en julkalender som deras mormor sytt som jag alltid hängt upp presenter på men i år får de när det är advent. Så får vi se hur det bli till nästa år.

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥