söndag 30 november 2014

PÅVÄG HEM EFTER EN NATT BORTA

Nu sitter vi i bilen påväg hem, det tar nästan 2 timmar och Tuva sover för natten. Stackars liten igår, när jag jobbade åt jag typ en halv påse nötter och det tålde hon inte så hon va ganska ledsen igårkväll! Sen va hon väl så trött så hon sov 7 timmar i streck inatt :-) Superskönt!! Vi åkte ju ner i Skåne efter jag slutat igår så va vi hos Linus farmor och farfar, åt väldigt god mat och farmorn fick kela med Tuva. Hon tyckte det va synd att vi bor så långt ifrån varandra och det är det ju. Hade jag inte haft barnen varannan vecka och i skola så hade jag lätt kunnat flytta. Sen åkte vi iallafall vidare till Linus föräldrar och sov där.
Tuva fick detta fina settet av sin gammelfarmor o gammelfarfar. Så fick hon en body, byxor, strumpbyxor och bestick med :-) 
Idag har det bakats, cornflakeskakor, fudge, mandelmusslor, lussebullar, marscrisp mm.
Minttryffel
J's fina pepparkakshus :-)
Lilla Aisha. Så söt och så busig. När vi kom hoppade hon upp på min rygg och bet i mitt hår, kul med lång hästsvans ;-)

När vi kommer hem ska alla djuren få mat sen blir det sängen! Vi ska upp till BVC imornbitti på mammasamtal. Jag ska höra lite om träning och om julbord. Tuva har lite känslig mage om jag äter något speciellt så jag ska höra om det är något jag borde undvika på julbordet.

1 kommentar:

  1. Du lägger u för lie kort på bebisen, jag vill se mer :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥