onsdag 12 november 2014

GOD MORGON :-)

Ja, idag är verkligen en god morgon! Känner ju mig nästan som ny då Tuva sov så bra inatt! Hon åt två ggr och sen somnar vi tätt tillsammans direkt efter. Från att alltid ska sova mage mot mage så har jag "fått ner" henne så hon sover på min arm och vi ligger mot varandra på sidan. Tror vi båda sover mycket bättre nu. Men spjälsängen..... den står orörd ännu! Lägger jag henne där så vaknar hon direkt. Den tar vi senare, nu fokuserar vi på sömnen :-)
(Japp, det blir suddiga iPhone-bilder nu för jag har varken tid eller lust att sitta vid datorn.)
Tuva har hittat Mumin nu så jag kan göra mig klar på toa utan en bebis på armen :-) Det är så kul för hon vill gärna ha ögonkontakt och ler och så kommer det något ljud ibland. Det händer ju endel på bara en vecka! Nu är hon 5v och det blir ju bara mysigare och mysigare!
Barnen stannade en dag extra då de hade studiedag igår. De va ute heeela dagen och krattade löv, helt frivilligt, för de gjorde hagar och lekte bondgård. Så hade de olika djur i de olika hagarna :-) Här är Thea med sina två hästar. De bjöd in polisgrannen att komma och titta på deras bondgård och han gillade deras fantasi!!
Den bästa storebrodern är härlig att sova på! Tuvas syskon älskar henne verkligen och tar henne gärna. Bara det att hon sover ju gärna såhär på Max i fler timmar än han vill vara still ;-)
Igår kom vi ut på rundan två gånger, vääääldigt skönt!

2 kommentarer:

  1. Det är ju så mysigt med en sovande bebis på magen!

    SvaraRadera
  2. Glömde ju. Både Alexander och Ida ville sova på mig de första månaderna men det var inga problem alls att få dem att sova egen säng sen. :-)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥