tisdag 8 mars 2016

TRÄNING INFÖR LOPP? Å ÄLSKAR ULLARED

Den bästa pryl jag äger är absolut mitt löpband! Ångrar inte en sekund att jag la alla dom pengarna som ett riktigt kostar. Nu när det kom upp igen efter Tuva föddes och det inte gick att springa ute så används det flitigt :-) Ikväll körde jag intervaller blandat med att jogga 1 km i taget. Kände mig smått mosad efteråt, bästa känslan när svetten kryper ur skinnet och det droppar från armarna!
Vi va ju på Sorello i lördags och käkade med D och C och rätt som det va pratades det om Broloppet eller vad det heter, som är 8 maj. Så jag blev lite sugen på att springa det, jag har aldrig sprungit lopp förut. Men nu hänger det ju på D om han tränar upp sig till det här och följer med ;-) Jag sa ju vi kunde köra intervallträning ihop och mördarbacken uppe vid skolan är ju kanon.

Annars? Tja, vi va ju i ullared igen, jag och kusinen. 3e gången på 6 månader påminde mannen mig om. Det kan jag inte minnas, ibland är det bra att ha lite taskigt minne ;-)
Men det va jättekul och jättemycket folk. Å efter många timmar och en överfull kundvagn så va vi nöjda. Jag balanserade ju på 2 lådor popcorn med till barnkalaset i helgen så jag fick inte plats med en pinal till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥