söndag 19 februari 2017

EN ROLIG SÖNDAG

Imorse va jag ute och sprang, 1a varvet hade jag Maister med mig och det va ju ett skönt tempo. Han har jag som "uppvärmningshund" för jag vet att med Oden är det fullt ös så jag kan ju inte börja med honom för då kör jag slut på mig direkt haha. Varvet med Maister gick på 16.24 sekunder. Hem och bytte hund och varvet med Oden gick på 14 minuter blankt. Jises alltså. Det är bara knappt 2.5 minut men det är ändå endel på 3km haha.

När jag va ute och sprang så fick jag sms om vi ville med och bada. Jaaaa, Jooo det älskar ju barnen och de ville väldigt gärna bada☺ Vi valde Kaskad och jag trodde där skulle va skitmycket folk nu när det är lov! Men....Jag tror vi va 50-60 personer kanske. Jättelugnt! När bubbelpoolen va igång va bassängerna tomma så det kanske inte ens va så många som badade.
Min lilla badtjej fick en badrock av kompisen som va med❤ Sen kröp hon in i skåpen och lekte, där kunde hon stå raklång.
Det va riktigt skönt att va på badet, lugnt och skönt och vi kunde prata utan att bli störda. Barnen åkte vattenrutchkana och kunde göra hur länge som helst. jag åkte med Tuva i den stora med och hon älskar sånt. Nu pratar hon om att hon vill åka karusell igen. Det säger hon ju till och med när hon sover.

Jag fick precis förfrågan om att hjälpa till vid rallyt igen i vår och det kan jag ju inte motstå😉 Men jag valde vägbyte så jag kan ha med något barn med, det går ju inte riktigt vid start eller mål... Åååååå va kul☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥