tisdag 21 februari 2017

STRESSAD MAMMA?

Gårdagen bara swishade förbi. Jag öppnade på jobbet sen körde jag till Växjö med ett barn som skulle till specialisttandläkaren och när vi skulle hem höll jag på att köra på en cyklist och så körde jag mot rött... "Är du stressad mamma". Nedå, det är lugnt😉 Jag minns det som igår när A sa det händer alltid något när du är med. Jag förstår vad hon menar! Jag hittade inte till tandläkaren heller men vi hade gps på ipaden men den pratade ju inte och jag fattade inte varför men barnet va jätteduktigt på att läsa kartan så vi kom rätt. Men nästa gång ska vi sätta på ljudet... Haha.

Efter jobbet åkte jag och plockade upp barn och sen fick ett gå och klippa sig. Sen hade vi lite tid hemma innan jag skulle iväg. Så skönt det är när det är sportlov - inget tjat om läxor😊
 Det va näst sista gången på hundkursen. jag funderar på att gå den en gång till med Oden. Idag va det ju lika hopplöst för där va 2 löptikar. Sen tog ledaren över Oden och gick ett varv på banan och gjorde alla övningar och jodå han kom runt, denna envisa hund, men han lärde mig några trick. Nästa varv gick MYCKET bättre!!
Han är rätt rolig för när jag pratar med honom och lägger huvudet på sne så gör han likadant❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥