måndag 24 april 2017

VÅR HELG OCH PRESENT FIXAD!

Wow, jag är imponerad av min man och grannen som de har kämpat denna helgen! Men efter ett par dagar och lite strul så är nu veden klar för i år😊 Förra året tog det en bit in på semestern för då gjorde han allt för hand så nu är hela våren och sommaren räddad!
Jag jobbade ju på rallyt i lördags så Tuvas farmor passade henne hela dagen, Thea och Max hade jag med mig. Eller, Thea stod i starten med en kompis och jag hade Max och en kompis till han hos mig. Det stod "en farmor och farfar" och pratade med oss i flera timmar och farmorn hon skrattade så gott åt killarna när de spexade.  Det gällde ju att hålla uppe värmen för vi va ute 7.5 timmar i detta regn/snö/hagel/blåst/sol - vädret.
Min pappa och hans sällskap va ute hos oss med en sväng.
Stolt över brorsan som körde riktigt bra! Synd bara att han körde nästan en hel sträcka med punka så han halkade ner i tabellen från det att han ledde. Men han va grym och jag har kollat hans körning på youtube😊 Där hittade barnen även den gången han landade på taket haha.

Igår hämtade jag upp barn och lämnade tillbaka barn, vi hade barn som sov hos kompisar och kompisar som sov hos oss. Sen va jag inom min vän en runda med och Tuva ville hemskt gärna att bebisen skulle ligga i hennes knä. Hon tycker det är väldigt spännande med bebisar!

När jag skjutsat till fotbollen ikväll så passade jag på att fixa doppresent och hittade äntligen något att ha på mig! Jag skulle ju vara ute i god tid för 3v sen men då hittade jag inget.... Nu va det lite ont om tid men jag hade tur.
Tuva har burit runt på Ebba-bebisens present och varit så rädd om den även om hon hemskt gärna ville öppna den😉

Nu ska den här förvirrade människan försöka få lite sömn! Fattar inte vart minnet har tagit vägen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥