tisdag 18 juli 2017

SKÅNES DJURPARK

God morgon, sitter framför Bamse med mitt kaffe och passar på att försöka skriva klart, bilderna laddade jag upp för flera dagar sen men sen har vi haft annat att göra😉
I helgen va vi på Skånes djurpark med svärmor.
Vi hade perfekt väder och vi började med att gå in till ormar/ödlor/grodorna. De hade en orm ute som de som ville fick hålla. Hua va jag rös när ett av barnen tog ormen i sina händer och ormen va bångstyrig och skulle uppför armarna hela tiden.... Modigt barn!
Sen gick vi till betydligt trevligare djur.
Max matade hönorna ur sina händer.
Väldigt mysigt att vandra runt och titta på alla djuren. En del djur är ju publikvänligare än andra😊
De söta mårdhundarna gillade uppmärksamheten.
Tuva satt och spanade.
Ser ni den lilla lilla vildsvinskultingen. Sååå himla liten.
Sen gick vi till dagens höjdpunkt! Som den lilla tjejen har önskat att få rida, hon är ju tokig i hästar, ja alla djur men hästar är något speciellt. Hon sken som en sol och den där blygheten förvandlades till stolthet när hon satt uppe på hästen.
Sen gick vi bland hjortarna. Väldigt mysigt att de kunde komma precis så nära som de själva ville men de va rätt rädda ännu. De fanns några små vääldigt söta kalvar.
Det sista vi skulle ge oss på va bron uppe bland träden. Det såg ju väldigt mysigt ut att gå bland träden och titta ner på alla djur. Vi va 5st som begav oss upp men.... jag räknade inte med att de skulle svaja så mycket utan trodde ändå att det va plant att gå på... Så jag kom upp till "huset" och skulle ut på nästa hängbro men vågade inte. Jag och ett barn vände medans 2 barn fortsatte vidare med farmor. De hade varit ändå ute i slutet och tittat innan det blev lite smått kaos. Men Men, efter ett tag kom de tillbaka och sen avslutade vi dagen hemma hos svärmor och svärfar. Barnen badade i deras pool och vi åt jättegod middag innan vi var hemma ganska sent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥