fredag 8 september 2017

ULTRALJUD OCH NAMNFÖRSLAG

 I förmiddags var jag i Ljungby på Ultraljud, mitt fjärde med KUB-testet. Jag var ju nyfiken om de kunde se vilken sort det är på bebisen, de 2 andra har ju visat samma sak så det hade ju känts sådär om det visade ett annat idag.... Men nedå, det visade en liten gosse även idag♥ Vi skulle kolla tillväxten och då får man ligga på 22% över och 22% under inom något snitt på vikten. Jag ligger på -11% så det blir ingen stor bebis denna gången heller och det är ju skönt. Barnen har blivit mindre och mindre för varje gång. Jag tyckte det var jättemysigt att Tuva va så liten för hon var bebis så länge. Å hon skulle ju vara sista så det var ju perfekt att få ha en yttepytte länge. Igår när jag var hos barnmorskan så pratade vi som vanligt att det är så roligt för vi har träffats i så många år men jag sa till henne att nu ä r det sista gången! Men hon sa att man ska ju aldrig säga aldrig...... hahahahaha. Kul! Eller inte.
Max ville ta lite kort så det fick han ju, jag passade på att tömma kameran så jag kan framkalla mina sista nu och få klart allt med mina foton innan bebisen kommer. Sen är jag i fas☺ Det är ju mindre än 2 månader till beräknad förlossning och när jag tittar i appen på hur många dagar det är kvar så får blir jag lite nervös. Supermysigt absolut! Men jisses så snabbt det går. Jag kommer ju se ut som en tvåbent flodhäst innan jag är klar...

Förresten det här med namn är ju skitsvårt! Har ni några förslag på killnamn? Helst ska det ju passa med Thea, Max och Tuva. Vi vill ha ett relativt kort och enkelt namn. En vikarie på jobbet tyckte att han skulle heta Kim eller Robin så det passar både tjej och kille ifall han blir transexuell......... Men alltså, nä, jag tänker inte så. Jag tycker ju Milo är jättefint men då är ju det med ett namn som både killar och tjejer har.

2 kommentarer:

  1. Roligt med pojke.. Just pojknamn är så svårt. Vi döpte våran till William (vår äldsta).. Men tycker att Lennox, Charlie, Mio, Valter är fint med!

    SvaraRadera
  2. Såå fiiin du är Lotte ❤️�� Ang namn, mina två favoritnamn är Leo och Walter. Skulle vi över förmodan få en pojke till någon gång så skulle det bli någon av dessa namn eller kanske tom med båda namnen ��✨ Kram

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥