måndag 21 januari 2013

SJUK = INGEN TRÄNING...

Igår åkte mina små älsklingar :-( Men på fredag kommer de igen :-) Sen är de lediga från skolan 1 vecka och det ska bli mysigt, den enda vi kommer sakna är Linus!! Tråkigt att han inte ska följa med!!

Jag va så himla träningssugen igår men från ingenstans kom ett grymt ont i halsen! Lite osäker på om det är OK att träna ändå så mejlade jag PT-Olga (ni vet från Biggest Looser) och svaret blev "Nej, träna inte kör pw istället". Så jag hoppade upp på bandet och gjorde det istället. Tänkte att det är bäst att ta det lugnt så jag bli heeelt frisk till helgen!! Vem kan ligga sjuk på en resa???
På kvällen kom mer ont i halsen, ont i kroppen och allmänt kass-känsla. Så idag blir det ofrivillig vila!
Jag körde ner till Linus igår för jag kan lika gärna ligga här och vila som hemma... Jag frös och skakade. Det blev värme på i sovrummet och ett par täcke + raggsockar. Vi som alltid sover med fönstret öppet, även om det är -15 grader ute....

Ååååh, måste bara TACKA broder med sambo än en gång!! Max fick skidhjälm och skidglasögon av dom!! Så igår när vi skulle ut på ett ärende i byn sitter barnen med sina hjälmar i bilen. Om nån såg det måste dom ju tro vi är helknasiga!!

1 kommentar:

  1. Krya på dig! Vet precis hur du känner dig att inte få träna pga sjukdom! Hade det så förra veckan då jag gick på penicillin, man kryper nästan ur sitt eget skinn! Men nu mår jag bra igen (peppar peppar) och kör 120% igen! ;-)
    Sköt om dig!
    Cheers

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥