torsdag 6 februari 2014

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG! Å SÅ BLEV DET EN LILLTJEJ♥

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig denna morgon. Jag hade planerat att vara pigg och alert och börja dagen som vanligt, bara byta pw ute mot bandet inne för det skulle bli 30min tidigare än vanligt. Det blev inget band.... I ett par dagar har det känts som att jag håller på att bli sjuk, jag får alltid ont i rygg och nacke när det är något på gång. Men det va faktiskt inte därför det inte blev något ändå. Jo, igår va den sjukaste och roligaste dagen någonsin på jobbet! Alltså jag tror alla originalen va inne på en och samma dag... typ. Jag hade bla en riktig cooling med nitkängor och rakat huvud, bara en plätt på huvudet där han hade tuppkam, iallafall så skulle han köpa allahjärtansdagpresent till sin tjej. Han hade ingen aaaaaning om storlek eller nånting.... Om jag fick se ett kort så kanske jag hade kunnat hjälpa han med storlek tyckte han. Sen kom vi fram till en storlek och då undrade han om det va S M L i bh-storlekar med för tydligen va det det han va ute efter. Nja, där måste du ju ha riktig storlek liksom. Men han tyckte att han kunde gå lite på känn. Jag skrattade och tänkte; kommer han hem med en för liten får han en smocka, kommer han hem med en för stor får han ändå en smocka! Så jag tyckte att han kunde ju gå hem och kolla storleken och komma tillbaks. Aaaaaaaa, smaaaart, tyckte han då! Hahahaha. Å det va så sjukt roligt igår och mycket skratt och all energin gick åt för allt va på topp. Energin bara sprudlade, men på kvällen försvann allt. Jag va skittrött och grinig. Å det hade tyvärr inte gått över när jag vaknade. Å vakna upp på dåligt humör är fan inte kul! Så det blir ingen träning förrens jag kommer hem!

Så, skit i det, nu har jag fått skriva av mig lite iaf. Nu till något roligare!
GRATTIS till familjen R som fick en flicka igår♥ Å en sån liten busa som föddes i ambulansen☺ Dom hann ju iallafall komma en liten bit till skillnad mot en annan ;-) Nu vill jag se lilla tösabiten (mer än på mms) och sniffa bebislukt!
Jag bunkrade upp med grapefrukt och pressar en varje morgon för att få lite c-vitaminer. Grape är ju sååå gott!
 
Nu är det dags för dusch och frukost. Idag är det hälsokoll på skolan innan jag börjar. Max tyckte det skulle bli kul att vi träffas utan det är mammavecka♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥