fredag 7 februari 2014

FREDAG IGEN♥♥♥

Strålande dag♥ Humöret ändrade sig från morgonen igår rätt snabbt och har varit på topp sen dess☺ Imorse vaknade jag när Linus klocka ringde 5.45 och då fick jag den absolut bästa födelsedagspresenten man kan få, ett par dagar efter men jisses så glad jag blev! Min klocka stod på 8 sen för jag skulle tränat innan jag ska hoppa in extra idag. Börjar 12 men så kände jag bara nej, jag skiter i träningen idag, jag gick en timme igårkväll. Så jag ställde om klockan till 10 och vaknade upp då till ett smattrande på rutan. Nu regnar den sista snön bort....
Nu blir det frukost! Jag är ingen frukostmänniska egentligen men äter för att jag måste. Jag är alltid vrålhungrig när jag vaknar men frukost är ju inte gott! Men hade jag inte ätit så hade jag inte kunnat vara i närheten av någon... Så jag gör iaf olika saker och äter lite av varje. Skulle aldrig någonsin kunna hoppa över att äta! Det finns inte på kartan.

Det blir en kort men intensiv dag idag, det är klubbdagar och ikväll ska vi köra snabbstäd innan vi ger oss av. Härligt att komma hem till ett rent hus sen och skönt att komma bort♥ Tur vi har hus/djurvakt som kunde rycka in!!

Ha en underbar fredag allihop♥

1 kommentar:

  1. Jag är inte heller någon frukostmänniska egentligen. Tycker bara att maten växer i munnen - och så vill man äta nyttigt, med grovt bröd. Urk ;-)
    Men då det blir färska scones och äggröra går det ner!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥