torsdag 3 augusti 2017

BEBISEN

Nu va det längesen jag skrev något om graviditeten.... Vips så är den ju över.... Sommaren är ju snart över, känns det som iallafall för det regnar och åskar som aldrig förr..... Känner mig lite snuvad på sommaren och värmen men det är en annan historia. Iallafall så är hösten strax här och då kommer ju nya bebisen om allt går som det ska. Jag träffade hundkursledaren för nån dag sen och han tappade nästan hakan när jag sa hur lång tid jag hade kvar av graviditeten för han trodde det va dags när som helst, men, sa han, du är ju inte så stor sen innan😉

Tuva stod och tryckte på rumpan och så sa hon Det är nästan som en fotboll. Haha jodu, men magen är iallafall större än rumpan!! 

Jag mår iallafall helt ok. Förutom att jag inte kan ligga på rygg för då kommer jag ju knappt upp. Jag har ju ganska ont på ena sidan så jag kan ju inte sitta/ligga riktigt som jag vill. Men det går ju över sen😊
Men denna livliga bebis! Jag har fått lite sammandragningar/förvärkar och ibland gör det ju typ ont. Jag kommer ju aldrig veta när det är dags denna gången heller om inte vattnet går innan.... Föda ett barn till hemma? Nej tack! Men än så länge får bebisen gärna stanna kvar i magen ett tag till. Liiite tidigt att komma nu även om chanserna är 97% att den klarar sig så är det lite väl ändå.
Nästa vecka ska jag till barnmorskan igen och innan dess måste jag skriva ut havandeskapspenning-papperna. Jag är ute i lite senaste laget med dom i och med att de ska handläggas med men jag jobbar gärna lite till så mig gör det inget. Barnmorskan "hotade" bara med eventuell sjukskrivning annars. 
Det dröjer lite till tills nästa ultraljud men jag har iallafall 1 till inbokat.
Lilla bulan❤ Bilden är inte dagsfärsk men jag lovar en bättre bild snart.
Imorn ska jag ta upp bebislådan och gå igenom kläderna, allt är sparat sen Tuva! Fattar inte varför för hon skulle ju vara sista men vi tömde hennes låda och sen rätt ner med allt i källaren när hon vuxit ur det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥