onsdag 27 juli 2022

BRÖLLOPSDAG

I veckan hade vi bröllopsdag, Linnebröllop, tiden går❤️ Vi gick en kantarellrunda på dagen och kvällen ägnade vi i Växjö.
Vi sa att hade vi inte gift oss där och då så hade det nog aldrig blivit gjort. Vi hade ju inte varit tillsammans så länge🙂
Vi åt på Umami Grill, de serverade 8 olika kött, kyckling och räkor. De kom och skar upp det efter hand så vi fick äta hur mkt vi ville. Jag va så mätt så vi gick en runda innan vi gick till bion.
Sen kollade vi på en skräckfilm, Black Phone. Jag brukar inte bli rädd eller hoppa till men under den tiden gjorde jag det flera gånger. Helt klart sevärd!

Tillbaks till bröllopet;
Jag vet inte om jag hade velat göra något annorlunda om vi gift oss idag, vi gjorde ju som vi ville vi var ute på en brygga med prästen, kantorn och barnen stod i vinklen på bryggan och gästerna på stranden. Jag var lite nervös för det regnade på förmiddagen och prästen började prata om att vi behövde en plan B, men vi ville ju verkligen inte vara inomhus och inte i kyrkan för jag förknippar den med så mkt känslor. Tur för oss att det slutade regna och blev väldigt varmt istället.
Möjligt att vi kanske skulle lagt lite mer pengar på kuvert och inbjudan, istället för vinprovning skulle det ju stått bröllop. Det hade ju kunnat bli hur fint som helst.
Nu hoppas vi på många år framöver❤️

2 kommentarer:

  1. Grattis på er dag alltid värt att fira de där dagarna som går så snabbt. Fattar inte att juli alldeles snart är över och vi får välkomna augusti med öppen famn tror den blir vacker. Må väl/MH

    SvaraRadera
  2. Tack❤️ Jag hoppas verkligen augusti blir fin för jag vill verkligen inte ha vardag med höst och blask på länge!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥