lördag 16 juli 2022

MOT ÄVENTYR MED TUVA

Jag håller på att packa lite till mig och Tuva för imorn åker vi till Göteborg då det är Gothia cup. Tanken va att vi skulle ta tåget men idag bestämde jag att vi tar bilen istället (gulp) för grannen sa att nån hade fått vänta 12 timmar på försenat tåg och det vill vi inte vara med om! Det var inte meningen att jag skulle åkt alls va tanken för Max är inte här varken denna eller nästa vecka så vi hade tänkt åka till Gotland på måndag  med vänner men vad gör man inte för sina barn? Det va bara att avboka boendet och boka ett i Göteborg istället men det blir bara jag och Tuva. Alltså dessa dagarna i Göteborg kostade mer än vad det skulle gjort för alla oss 1 vecka på Gotland! Helt sjukt. Men istället för att byta tåg minst 1 gång så tar vi bilen och då ska vi göra en liten avstickare som bara jag och Tuva vet om än så länge. Hon är så hemmakär och har gråtit över saknaden hemma redan men hon vill ändå med för hon vill till Liseberg😊 Vi kommer ju ha skoj men vi är ju lika hemmakära allihop! 

Jag och Oliver har varit ute i skogen och plockat lite svamp idag men det gällde ju att försöka parera skurarna. Sen har vi ett ställe som vi gärna plockar på och vi försökte irritera grannarnas hundar så de skulle skälla och bli insläppta så vi kunde plocka ifred men vi lyckades inte😂 De skällde på oss men fick va kvar ute…. 
Jag vill varna er! Köp I N T E detta vinet! Fy fan vad äckligt. Att jag aldrig lär mig att inte köpa viner utan bubblor för jag gillar det inte! Nä det va så vidrigt så det blev en liter över ungefär….. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥