söndag 24 juli 2022

LISEBERG

Vi var ju på Liseberg med när vi ändå var i Göteborg, Tuvas höjdpunkt. Hoppade på spårvagnen som stannade precis utanför. Först var vi ju uppe tidigt för att titta på en match mot San Fransisco och de hade vi tur för vi åt en frukost innan matchen sen hann vi med en andra frukost innan de dukade undan vid 12😊 Vi ville ju åka karuseller och inte behöva äta det första vi skulle göra. Killarna skulle spela en match till på kvällen men inte i Kviberg som de andra matcherna och jag hade ju lovat Tuva Liseberg eftersom den matchen inte var planerad från början. 

Där sprang runt några kaniner som åkte vissa karuseller med, fy sjutton att gå runt i den dräkten på den varmaste dagen!
Vi åkte morotsrundan under jorden, vi ställde oss i en ”hiss” som började skaka och sen satt vi i vagnar och tittade på söta kaniner. Den karusellen åkte vi tills den gick



sönder…
Det va så mysigt men vi åt inte på 8 timmar där inne…. Det var så varmt så vi drack massor innan Tuva tyckte att vi hade tid för mat. Vi åt pasta bolognese i en av restaurangerna. 
Ju mer tiden gick desto modigare blev hon och tillslut åkte hon en själv eller med kompisar hon hittade. Vi hoppade upp i Lisebergsbanan det första vi gjorde och sen åkte vi bara barnkaruseller😅 Hon var inte alls intresserad av att åka på sidan
Himlen var så fin när vi kom hem❤️ Vi var så nöjda och glada och somnade så fort vi la oss…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥