måndag 11 juli 2022

UPPHITTAD MOPPE

1a semesterdagen avklarad och hur skönt? Härligt väder ( - blåsten!) och vi har spelat kubb i mängder, barnen badade, jag låg lite i solen och löste korsord, vi har tagit det lugnt! Jag va ute och joggade en runda när mannen kommit hem, han går på semester på fredag, men det va varmt!

Detta aset låg på vägen när jag var på väg hemåt, alltså min fobi för ormar! Jag skulle ju vilja hoppa på huvudet och krossa den men jag vågar ju inte, tänk om den slingrar sig runt mitt ben, hua.
Kubbspelandet inledde vi redan i fredags.

Sen ringde polisen från Kalmar och hade hittat Theas stulna moppe….
De hade tagit bort registreringsskylten och fördärvat den. Det som va fint på den är ju den turkosa lilla vingen de målat om.
Annars är den ju lite naken…. Jaja denna är inte mycket att ha men nu har hon en annan.

Nu ska jag ta och läsa lite innan jag kryper ner.


2 kommentarer:

  1. Jag avskyr också ormar, tvi för dom. Va har nån snott hennes moppe, alltså inget får va ifred, man blir mörkrädd för hur världen blivit. Förr låste man inte sin cykel på den tiden jag växte upp. Man låste ibland inte sin dörr när man körde hemifrån bodde på landet ,eller la vi nyckeln i en toffla på verandan, andra tider nu alltså ,håll i sakerna. Ja härligt med sommar men ogillar vinden.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de stal moppen inne på tomten på Öland... I maj så det lär inte varit turister utan det var någon som behövde delar eller sålde dom.
      Vi låste aldrig huset ute på landet när jag var liten! Bor man inne i byn kan jag tänka mig att de får låsa huset bara de är på framsidan nu för tiden. Tråkigt!!
      Här har det med blåst så in i helsike nu ett par dagar men idag är det betydligt lugnare.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥