söndag 17 juli 2022

TJEJRESA❤️

Idag var det dags att bege oss ut på vår tripp, vi åkte vid 11 för vi skulle på en utflykt som avstickare. Vi hamnade i Ullared för vi skulle bara ha tandborstar och lite snacks var tanken. Vi tog varsin korg men det blev inte så bara ändå😉 

Nöjda åkte vi vidare så vi var vid hotellet vid 17, jävla rondeller och skit som man ska köra tillbaks i för att sen köra vidare in på en annan gata. Väl framme höll jag på att ge upp för vi kom dit GPS visade oss men där va inget hotell, kollade på mobilen och då låg hotellet andra sidan huset på nästa gata. Jaja, nu står bilen där den står tills vi ska hem!

Sen packade vi in oss och skulle gå till skolan där Max och laget bodde, det tog 1h att gå dit sen va vi hungriga igen så stannade på tillbakavägen igen men åt inget gott så det va bara hem och duscha och i säng. Imorn spelar de sin första match i Kviberg så den ska vi kolla på och på kvällen är det invigning.

2 kommentarer:

  1. Roligt med utflykter, var där inte mycket folk på Gekås eller turisterna avstår shopping? Stor Tuva är nu har växt en hel del under sommaren. Jag har varit på en del idrottsföreningsloppisar tala om folk alltså, tur det är utomhus. Jag vill mer än gärna hålla avstånd, men de flesta har glömt det eller så struntar vi i det tills nästa omgång till hösten. Mys nu och ha det så bra./MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jooo där va massor med folk! Men vi hade som tur bara korgar så vi kom fram och knappt kö ut men alla kassor va ju nästan öppna.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥