tisdag 19 juli 2022

INVIGNING GOTHIA CUP -22

Igår var det ju då dags för första matchen för killarna och den började 13.00, det var tur att vi åkte i tid för vi hoppade på rätt nummer på bussen men vi åkte på fel håll😂 Vi hoppade av i Nordstan och tog bussen tillbaks till rätt håll -> Kviberg. Herrejises så många fotbollsplaner där va, jag tror jag hörde något om 24 st! Vi kom i tid iallafall och vi hittade rätt. 

Mina mellanbarn❤️

Häftigt hus va? Det ser väldigt platt ut men det var i triangel. Det såg ju påväg till Ullevi och invigningen av Gothia cup.

Där var vi med i väldigt god tid, nästan först på plats😅 Väldigt smidigt med vilken ingång vi skulle in i och sen platser nästan precis innanför. Jag velade på att gå in för jag började tänka på terrordåd🙈

Men vi gick in och satte oss och det fylldes på väldigt snabbt.

Massa show och alla länder fick gå ärevarv och visa upp sig så efter 30 minuter ville Tuva hem, det var väldigt hög musik där inne. Vi stannade 1 timme iallafall innan vi gick hem.
Men nu har vi sett Ullevi och nu är det dags att gå ut till bussen för dagens match, nu vet vi ju precis vilket håll vi ska gå på😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥