lördag 3 mars 2012

HÄRLIG DAG MED VÄNNER

Morgonen startade med träning. Jag hade 5 styrkeövningar jag körde och så avslutade jag varje cirkel med 1 minut spring på bandet. Körde på 15% lutning och 14,5km/h. Det blev 3 cirklar och det tog 30min. Lagom. Sen sänks motivationen så då är det ingen idé att fortsätta.

Sen har vi haft en heldag med vännerna :-) Gjorde scones lagom tills de kom och så fikade vi på det. Sen har vi varit ute i flera timmar. Thea lekte med en klasskompis ett par timmar så vi gick och lämnade henne. Å medans hon va iväg och lekte så gick vi andra en runda. H fick låna Max gamla cykel, Joppe skruvade bara på stödhjulen sen gav vi oss iväg. Kollade utanför ett hus som är tillsalu men nja, tomten ligger inget bra.


Vi gick förbi vatten på hemvägen och där blev det en liten paus. Att det ska vara så kul ;-)


Sen va det bus på baksidan här hemma, jasså vi har en totalt utslagen hund!! Han har t o m sagt ifrån idag att han inte vill leka mer, det har aldrig hänt förut...

Sen åt vi chicken-thai och kladdkaka på det. Nu sover barnen gott och alla är nöjda och glada över dagen. Hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen :-) Barnen har lekt bra och haft skoj. Härligt att se dom och de hjälper H som är lite mindre.

Tack för idag säger vi!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥