torsdag 28 mars 2013

SKÄRTORSDAG

Vad är det med barnen? Förstår de inte att de ska sova läääänge nu när de har påsklov??? Ne här är de uppe och studsar när Linus ska åka till jobbet. Jaja, vi får ut mycket av dagen iallafall☺ Hoppas bara de sover liite längre nu när det är långhelg. Idag får vi se om vi får några påskkärringar, barnen ska "påska" lite här☺
Igår skulle jag och hjälpa farmor så innan vi begav oss spolade Max av bilen. Thea satt i bagaget och tyckte det va kul när det sprutade vatten runtom henne. Sen åkte Max till en kompis och Thea va med mig.
Thea pillade med mobilen i bilen och tog kort.
Pepsi är glad över besök så han kan få massa kel!! En riktig kelgris är vad han är!! Thea frågade farmor om vi kunde få tillbaka honom men nja, farmor vill behålla sitt sällskap + att vi har inte plats för honom.
Thea spelade kort med farmor. Sen va hon borta hos pappas sambo en sväng. Å så stannade vi till på pappas jobb på vägen hem.
 
Nu ska vi kolla på Lotta på Bråkmakargatan när de går påskkärringar. Å under tiden ska jag gå/springa på bandet. Lite träning nu innan frukost. Sen är det full fart innan vi får finbesök ikväll☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥