onsdag 8 maj 2013

LITE HELGKÄNSLA


Fick ingen bra bild men Max provade Linus nya jobbtröja, liiite stor kanske☺
 
Idag känns det lite som fredag, hela familjen är ledig till måndag så ikväll blir det lite som fredagsmys☺ Vi tänkte ha lite extra mysigt hela dagen. Jag tänkte ju vara med Thea på hennes första och sista lektion i skolan idag men de skulle till kolonin så efter lunchen ska jag vara med henne på läsningen. Sen hämtar vi Max och möter upp kusinen och hennes barn. Vi har planerat sen ett tag tillbaka att vi ska grilla idag. Egentligen vid sjön men vädret är inte riktigt med oss så det blir nog under ett tak någonstans.
 
Jag hade ju tänkt att jag skulle ut och springa idag - men nej, förkylningen har inte gett med sig! Typiskt! Vet inte riktigt vad som hänt men innan har jag inte vikt för lite sjuka, men jag vill inte bli så dålig igen som jag va i fjällen, så nu gäller det att verkligen vila kroppen tills den är frisk! Jag har väl lärt mig (för en gång skull) av mina misstag☺
 
Igår va det utvecklingssamtal för gossen och han fick så mkt beröm♥ Honom skulle vi kunna sätta på ett plan till andra sidan jordklotet och han skulle klara sig! Den gossen har fått talets gåva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥