söndag 26 maj 2013

VÅRAN LÖRDAG

Hej hopp!! Morgonen började med vårstädning med föreningen så alla som bor här samlades vid 9.00 och drog igång. Vid 11 va vi färdiga så idag gick det verkligen fort☺ Sen blev det att sätta fart inför barnkalas = handlat och städat.
Igår morse började Linus med att göra en uuuuurgod rabarberpaj!! Den va riktigt god!!
Max gick loss på våra garderober och började prova kläder... Han skulle ut och jaga☺
Sen åkte vi ut till mamma och hennes man i stugan och firade morsdag/Theas födelsedag. Barnens alla morbröder och kusinen va med där. Så det lektes hej vilt☺
Fiskegrejerna åkte fram och vattnet är ju alltid lika spännande!! Det går ju liksom inte undvika när det går längs tomten☺
Fiskmåsen hade lagt ägg på stenbryggan.
Sen tog vi båten och rodde ut en sväng. Det blåste lite kallt så det va tur vinterjackan va med! Men såååå mysigt att åka runt på sjön!
Jag fick fisk!! Hahahahaha, stor va? Linus undrade hur jag ens kände att det nappade på kastspöt☺ Han åkte i vattnet igen. Sen fick Max en gädda som va så häääääär stor sa max och bredde ut armarna så långt han kunde. Men den kom aldrig med upp i båten.
Mästerfotograf☺
Brunnen va väldigt kul att leka med. Kusinerna tog fram vatten och både kastade på varandra och plaskade rundor i. Fasters sötnos skrattade så han tjöt!! Han är så grymt söt ungen så det är inte klokt♥ Jag har skickat lite kort till hans mamma som jag tog igår. (Om det va fel mejladress så får du höra av dig!!)

Sen åkte vi ut till pappa och hans sambo och tillbringade kvällen där tillsammans med Linus föräldrar och min "syrra".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥