tisdag 7 maj 2013

SAMTAL OCH KLÄ PÅ SIG!


Jaha, då är det bara skola/dagis idag och imorn sen är barnen lediga☺ Max är överlycklig för han ska på inskolning på skolan idag, Thea är glad för jag lovade vara med henne på skolan imorn.
Igår va vi på föräldrarmöte med Max blivande klass, många är föräldrar med syskon i Theas klass men många är föräldrar från dagis med så över hälften av föräldrarna va igenkända☺ Ikväll är det utvecklingssamtal/avslutningssamtal för Max på dagis. Det är alltid lika kul att se bilder från året och hur han utvecklats där och vad de hittat på.
 
Jag ska bädda ner mig i solsängen, här tjatar jag på barnen att de inte får gå utan kläder så har jag själv legat i bikini i ett par dagar och tji fick jag! Dunderförkyld.... Så nu blir det till att ligga på ett täcke och ha ett över mig. Jag vill ju ut och springa så det gäller att kurera sig! Men jag såg en tjej i linne och små shorts på skolan imorse och Thea frågade henne om hon inte frös.... och det gjorde hon.... Fattar inte varför de inte klär på sig, det är ju knappast varmt i klassrummen heller.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥